Zoekveld

Weetje
Uien om van te huilen zo lekker!

UI

Uien oogst, waarom zo gezond?

Recept
2 personen     45 minuten
Recept

Brownie maken

12 jan 2017

Hormoonfactor proof

Voordat we het recept met jou delen, eerst een belevingsreactie door Ralph Moorman, auteur, innitiatiefnemer en directeur van De Hormoonfactor. 

Een van mijn bevlogen en enthousiaste Hormoonfactor studenten trakteerde tijdens de studie dagen op haar eigengemaakte brownies. Werkelijk een overheerlijke verrassing én is zo ontzettend lekker dat ik heb aangeven het te willen delen. Sterker nog, ik likte mijn vingers erbij af en ging voor een tweede stukje ;) !

“Ik snap wel waarom ze dit ‘Verwen je Blij’ recepten noemt”.

Samen met haar vriend hebben ze ‘Bloei en Leef’, in het kort houdt dit in: Ee tuinderijtje met vergeten groenten, eetbare bloemen en kruiden, ontwikkelen van recepten en culinaire fotografie, voedingscursussen, praktijk voor coaching, hormoonfactortraining en massage én hebben al 8 jaar ervaring in het verzorgen van ‘Hart Verwen Detox Weekenden’. Laat je positief inspireren en informeren, krijg je geen spijt van, écht een aanrader. Persoonlijk contact past helemaal bij ze, je mag ze altijd bellen, mailen of maak een afspraak voor meer verdieping. Maar nu eerst voor jou het recept, Yammie ;) !

 

Ingredienten

 

Bereidingswijze

TIP!  Afhankelijk van het vochtgehalte van je ingrediënten, want de ene avocado is natuurlijk de andere niet, kun je er 1/ 2 of 3 lepels kokosolie doorheen roeren. Maar moet zeker niet te nat en klef worden!!!

Leuke tip van Ralph erbij: 

Yammie, smullen maar!

Heb je vragen? Volg je hart en neem contact op!

Contact  printen
Deel deze pagina